L’Exposició Ricardo Tormo rep la visita institucional, de familiars i amics

Aquest matí, al Pavelló Municipal Ricardo Tormo han acudit autoritats autonòmiques i municipals per fer la primera visita a les instal·lacions que alberguen la nova Exposició Ricardo Tormo, comptant també amb la presència de familiars, amics i companys de Tormo.

expo-ricardo-tormo-2-diaridigital.esEntre els assistents, han estat el director general d’Esport, Josep Miquel Moya; el director del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert; l’alcalde de Canals, Ricardo Requena; i el regidor d’Esports, José Ramón Garrido.

Tots els allí presents han fet un repàs per al vida de Ricardo Tormo, canalí que ha fet història en el món del motociclisme aconseguint ser bicampió mundial. Sense cap dubte, ha sigut una jornada molt especial en la qual han pogut rememorar les grans fites de Tormo, com va ser la seua vida i com va arribar al lloc més alt del pòdium.

expo-ricardo-tormo-3-diaridigital.esRicardo Requena, alcalde de Canals, ha afirmat que «tots els treballs duts a terme al voltant d’aquesta exposició han estat cuidats fins al màxim detall perquè sabem la importància i el valor de tot el que aquesta mostra reuneix, sobretot, un valor sentimental de familiars i amics que han viscut amb Tormo i que amb aquesta exposició tenen un espai per mantenir el seu record».

«Els canalins podem estar orgullosos per tenir a Ricardo Tormo que va portar el nom del nostre poble mundialment en el motociclisme i ara nosaltres hem de retre-li homenatge», ha afegit José Ramón Garrido, qui també ha volgut agrair a «familiars i amics per haver-nos ajudat a portar endavant aquesta exposició, i a Josep Miquel Moya i Gonzalo Gobert per recolzar iniciatives com aquesta i per comptar amb Canals per a esdeveniments rellevants en el món del motociclisme com la presentació del vídeo».

No hay comentarios

Dejar respuesta