L’exposició del Ninot i la Crida Fallera, protagonistes del cap de setmana a Xàtiva

Les falles van aduenyant-se poc a poc dels carrers de Xàtiva i bona prova d’això és que durant aquest cap de setmana es celebraran dos actes molt esperats pel col·lectiu faller que suposen l’inici de la festa. D’una banda, l’exposició del ninot i d’altra la Crida.

A partir de demà divendres es procedirà a l’ entrada de Ninots a la Casa de Cultura i dissabte per la vesprada s’inaugurarà l’exposició i seguidament es donarà a conèixer als guanyadors. El que suposa, sens dubte, un avanç del que seran els monuments fallers d’enguany a la ciutat.

Al mateix temps, dissabte, la Crida començarà a primer ahora del matí amb una despertà pel carrer Montcada, Sant Francesc i Albereda i xocolatà per als participants a la porta de l’Ajuntament.

Ja per la vesprada, les Falleres Majors de la ciutat, Carla Sanchis i Teresa Aparicio,  eixiran al balcó de l’Ajuntament per tal de convidar a tots a participar a la festa.

Des de la Junta Local Fallera, s’ha avançat que s’esperen fins a tres sorpreses en aquest acte, sent una d’elles la música en directe.

Cal recordar que l’any passat ja es va decidir unir els dos actes per tal de donar-los importància i ja va ser un èxit.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − 5 =