L’exposició d’ontinyentí Antonio Segura “Dulk” finalitza dissabte després de superar els 3.500 visitants

L’artista, que participava aquest dimecres d’una activitat amb escolars, presentarà el seu nou llibre al recinte cultural per posar punt i final a l’exposició

La mostra dedicada a l’artista ontinyentí Antonio Segura “Dulk” organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent a la Casa de Cultura conclourà el proper dissabte després d’haver superat els 3.500 visitants. L’artista participava aquest dimecres d’una activitat amb escolars al recinte cultural ontinyentí, on presentarà dissabte a les 11:30 hores el seu nou llibre “Dulk, The Art of Antonio Segura” en la que serà la primera presentació del llibre a Espanya.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “aquesta mostra ha estat la més visitada als últims anys a Ontinyent. Després d’haver comptat amb Dulk dins la iniciativa d’art urbà MurArt, l’èxit d’esta exposició suposa mostrar que a Ontinyent sí es pot ser profeta a la pròpia terra i comptar amb l’estima i reconeixement de la ciutat. Tenir artistes de talla internacional com Dulk o com Marcos Morau és un motiu d’orgull per a totes i tots i tenir l’ocasió de gaudir a prop del seu art sempre és doblement especial”, assenyalava. Antonio Segura per la seua banda agraïa a l’Ajuntament la seua aposta per la cultura, i per donar-li la possibilitat de mostrar a Ontinyent el seu treball dels últims anys.

En total, l’exposició ha comptat amb 4 obres originals, 5 escultures de xicotet i gran format, al voltant 30 dibuixos preparatoris de murals i diverses projeccions audiovisuals sobre diferents procesos creatius de l’artista. A més a més, a la segona planta de la Casa de Cultura, s’ha comptat  amb un apartat dedicat al disseny de la falla municipal de l’Ajuntament de València 2022, obra de l’artista ontinyentí. En l’acte d’aquest dissabte Dulk parlarà en primera persona les seues experiències, hi haurà venda al públic de llibres i posterior signatura per a totes les persones assistents.

No hay comentarios

Dejar respuesta