L’exalcalde de l’Alcúdia de Crespins, Xavier Simón, serà el nou gerent de Divalterra

El Consell d’Administració de Divalterra va nomenar ahir dimarts a Xavier Simón Alventosa com a nou gerent. Simón, alcalde de l’Alcúdia de Crespins entre 2004 i 2006, amb una àmplia experiència professional en la direcció d’empreses, es converteix així en el màxim responsable de l’empresa pública de la Diputació de València al costat de l’altra gerent, Agustina Brines.

El nou cogerent de Divalterra, que fins ara desenvolupava tasques de coordinació d’assessors en Presidència de la Diputació, ha sigut triat pel seu “ampli coneixement del territori” i la seua dilatada experiència “tant en l’empresa privada com en l’administració local, sent regidor i alcalde de l’Alcúdia de Crespins en diferents etapes”.

En paraules del President Jorge Rodríguez, Simón accedeix a la gerència de Divalterra “amb l’objectiu de continuar amb la modernització de les brigades forestals, que són una part importantíssima de l’empresa pública. No solament amb eixa professionalització que havíem iniciat, dotant de majors eines i recursos tècnics als brigadistes i situant-los sota la direcció única del Consorci de Bombers, sinó també incrementant el nombre d’efectius”.

“Hui mateix hem aprovat una nova convocatòria de places per a cobrir vacants en les brigades mitjançant un procés selectiu”, ha afegit Rodríguez.

Per la seua banda, el nou gerent de Divalterra, Xavi Simón, ha agraït al president i el Consell de Divalterra la confiança dipositada en ell i ha desitjat que la seua incorporació a l’empresa pública “siga profitosa per al territori, la ciutadania i Divalterra”. Simón ha dedicat unes paraules a l’altra gerent, Agustina Brines, a la qual ha instat a treballar “de forma conjunta per a gestionar l’empresa pública de la millor manera possible”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + cuatro =