L’eurodiputat Jordi Sebastià oferirà una xerrada a Xàtiva en el cicle ‘Governs amb Compromís’

La primera xerrada del mes de juny de ‘Governs amb Compromís’ portarà a Xàtiva les polítiques europees i com afecten a la nostra vida diària.

Aquest cap de setmana serà el torn de Jordi Sebastià. L’eurodiputat de Compromís acostarà fins a Xàtiva totes aquelles decisions que es prenen cada dia a Brussel·les i que, sense ser conscients, afecten la vida dels veïns de la ciutat.

Cristina Suñer, portaveu de la formació xativina, ha reiterat la bona acollida d’esta iniciativa per la qual han passat ja Mònica Oltra, Vicent Marzà o Maria Josep Amigó. “Estem acostant a la gent la gestió de totes les administracions i creiem que això naturalitza i desestigmatitza la relació entre els polítics i les persones. Esta setmana volem acostar una realitat que per a molts és desconeguda i és tot allò que s’acorda a Europa i que ens afecta directament”.

A esta xarrada li seguirà la protagonitzada pels representants de Compromís a l’Ajuntament. La trobada amb els regidors d’aquest grup, Cristina Suñer, Joanjo Garcia Terol i Pilar Gimeno serà el dissabte 11 de juny coincidint en la setmana que es va gestar el Pacte de Sant Domènech. Les xerrades tindran lloc a les 19:00h de la vesprada a la plaça de la Bassa o a la Casa de la Cultura, en cas que ploguera.

Des de Compromís per Xàtiva es fa una crida a tota la ciutadania per que participe d’aquestes conferències i tinga l’oportunitat de conèixer qui els governa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 + ocho =