L’Estudiante Madrid participa per primera vegada al torneig cadet femení del Genovés

Daniel Carabaño dirigirà un dels millors equips de la categoria.

El tercer torneig femení presenta un atractiu amb l’equip madrileny de l’Estudiantes. Un grup de jugadores amb un nivell de bàsquet important però que venen al Genovés a aprendre, millorar i també a competir, però sobretot amb ganes de viure una experiència que faça créixer a les jugadores, tant a nivell esportiu com personal.   

 Si en edicions anteriors equips com el València BC, Joventut, Saragossa o Girona feien del torneig del Genovés un campionat de nivell, aquesta edició, amb el 30  aniversari del club de fons, l’equip madrileny de l’Estudiantes torna a donar un plus pel que suposa comptar amb un club com aquest amb una clara filosofia de formació. 

Prova d’açò són les quatre jugadores que vindran al Genovés i que ja han estat internacionals amb la selecció Espanyola. Jugadores com Worthy Odion, Adriana Díaz, Elena Garcia o Ada Toribio ja són referents i de segur que al Genovés, junt a les seues companyes d’equip, jugaran un bàsquet més que atractiu per a les aficionades al bàsquet de formació. 

Totes elles lluitaran amb els equips del Joventut, València i C.B. Genovés per un torneig en el que debuten. Un equip amb un gran planter i que oferirà un nivell esportiu per donar un plus de qualitat a un torneig que any rere any té com a seu un poble que aposta pel bàsquet. 

 Des del Club Bàsquet Genovés es torna a fer una crida a totes les que estimen el bàsquet de formació per a assistir al Genovés i poder veure un altre Club que aposta per formar jugadores de qualitat. Possiblement tres de les millors canteres de l’estat es juntaran al Genovés.

Els dies 1, 2 i 3  de desembre són les dates marcades per a veure jugar al Joventut de Badalona al Pavelló del Genovés.

No hay comentarios

Dejar respuesta