L’espectacle inaugural «Fiers À Cheval» obrirà una nova edició de la Fira d’Agost de Xàtiva

Les portes del Camp Murta s’obriran a les 21.30 hores per a l’espectacle d’inauguració que començarà a les 22.30 hores

Un any més, la ciutat alberga una tradició heretada des de ben antic de pares a fills que es celebra per privilegi real de Jaume I des de l’any 1250 sent declarada Festa d’Interès Turístic Nacional, la Fira d’Agost de Xàtiva.

Com era d’esperar, demà dimecres 14 d’agost s’inaugura una edició més amb tot tipus de actes. A les 9.00 hores s’obrirà el recinte de la Fira del Bestiar, i a les 12 hores en aquesta mateixa ubicació tindrà lloc l’exhibició de diferents tipus de doma en pista coberta que organitza el Centre Hípic La Font de Saladrar.

Ja per la vesprada, a les 20 hores es realitzarà una cercavila i posterior actuació de la muixeranga de Xàtiva La Socarrà al Reial de la Fira. A continuació, respectant la tradició d’anys darrers es celebrarà l’acte inaugural de la Fira d’Agost de Xàtiva 2019 amb el nomenament oficial de Laura Vidal Martí com a Reina de la Fira i de la seua Cort d’Honor a les 22.30 hores al Camp de Futbol La Murta.

Aquest acte comptarà amb l’espectacle «Fiers À Cheval» realitzat per l’empresa francesa Quidamns. Es tracta d’una actuació de gran format que utilitza les figures articulades d’un cavalls de més de tres metres d’alçada, en una actuació on l’espectacle visual està garantit gràcies a la pròpia il·luminació dels cavalls, els quals creen un ambient de fantasia als ulls dels espectadors i espectadores. Aquesta actuació, que recrea una cavalcada i està destinada a tots els públics, oferirà música original per tal de transmetre una atmosfera dinàmica i poètica. Acompanyant aquesta actuació, hi haurà un castell de Focs Artificials organitzat i disparat per la Pirotècnia AITANA.

A més a més, a les 22 hores començarà Al Ras Festival que tindrà lloc al Auditori Jardí de La Pau amb una nit de DJ’s (Nit Blue Radio) on participaran DJ Baldoví Live Drums, DJ Dany Markez, DJ Vercher, DJ Martinez i DJ Fran Cabrerizo i Bruno Mateu. Aquests concerts finalitzaran a les 3.30 hores.

Per últim, a les 2 del matí es produirà la nit de cant d’albades amb cantadors de Xàtiva i les rodalies i la Colla de Dolçaines i Percussió La Socarrà a la Plaça de Sant Pere i voltants.


En Castellà:

El espectáculo inaugural “Fiers À Cheval” abrirá una nueva edición de la Fira d’Agost de Xàtiva

Las puertas del Camp Murta se abrirán a las 21.30 horas para el espectáculo de inauguración que empezará a las 22.30 horas

Un año más, la ciudad alberga una tradición heredada desde muy antiguo de padres a hijos que se celebra por privilegio real de Jaime I desde el año 1250 siendo declarada Fiesta de Interés Turístico Nacional, la Fira d’Agost de Xàtiva.

Cómo era de esperar, mañana miércoles 14 de agosto se inaugura una edición más con todo tipo de actos. A las 9.00 horas se abrirá el recinto de la Feria del Bestiar, y a las 12 horas en esta misma ubicación tendrá lugar la exhibición de diferentes tipos de doma en pista cubierta que organiza el Centro Hípico La Font de Saladrar.

Ya por la tarde, a las 20 horas se realizará un pasacalle y posterior actuación de la muixeranga de Xàtiva La Socarrà al Real de la Fira. A continuación, respetando la tradición de años anteriores se celebrará el acto inaugural de la Fira d’Agost de Xàtiva 2019 con el nombramiento oficial de Laura Vidal Martí como Reina de la Feria y de su Corte de Honor a las 22.30 horas en el Campo de Fútbol La Murta.

Este acto contará con el espectáculo «Fiers À Cheval» realizado por la empresa francesa Quidamns. Se trata de una actuación de gran formato que utiliza las figuras articuladas de un caballos de más de tres metros de altura, en una actuación donde el espectáculo visual está garantizado gracias a la propia iluminación de los caballos, los cuales crean un ambiente de fantasía a los ojos de los espectadores y espectadoras. Esta actuación, que recrea una cabalgata y está destinada a todos los públicos, ofrecerá música original para transmitir una atmósfera dinámica y poética. Acompañando esta actuación, habrá un castillo de Fuegos Artificiales organizado y disparado por la Pirotecnia AITANA.

Además, a las 22 horas empezará Al Ras Festival que tendrá lugar al Auditori Jardí de La Pau con una noche de DJ’s (Noche Blue Radio) donde participarán DJ Baldoví Live Drums, DJ Dany Markez, DJ Vercher, DJ Martinez y DJ Fran Cabrerizo y Bruno Mateu. Estos conciertos finalizarán a las 3.30 horas.

Por último, a las 2 de la mañana se producirá la noche de Cant d’Albades con cantores de Xàtiva y las cercanías y la Colla de Dolçaines y Percusión La Socarrà en la Plaça de Sant Pere y alrededores.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho + 18 =