L’Espai Borja de Xàtiva obri de nou per als mesos d’estiu

Aquest espai està ubicat a la capella de l’antic Hospital Reial i alberga un innovador espectacle audiovisual sobre la família Borja

L’Espai Borja de Xàtiva reobri les seues portes de nou a la capella de l’antic Hospital Reial després de que aquesta haja format part de l’exposició antològica d’Artur Heras.

L’horari de l’Espai Borja, que obrirà durant els mesos de juliol, a partir del dia 5, i agost, serà de divendres a dissabte de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores, i diumenges i festius de 10 a 14 hores.

En aquest espai les persones visitants podran gaudir d’un innovador espectacle audiovisual sobre la família Borja, que es projecta sobre les parets de la capella d’un dels edificis patrimonials més emblemàtics de Xàtiva: l’antic Hospital Reial. Aquest edifici es troba ubicat a la plaça Calixt III, front al lloc on va ser batejat el primer Papa que Xàtiva va donar al món.

A través de l’espectacle, els i les visitants poden gaudir d’una original aventura virtual on es repassa la història dels Borja i es repassen els edificis de la ciutat vinculats a la coneguda família amb una combinació de gravats i miniatures de l’època renaixentista amb imatges actuals de la ciutat, tot junt a efectes especials i de so.


En Castellà:

El Espacio Borja de Xàtiva abre de nuevo para los meses de verano

Este espacio está ubicado en la capilla del antiguo Hospital Real y alberga un innovador espectáculo audiovisual sobre la familia Borja

 El Espacio Borja de Xàtiva reabre sus puertas de nuevo en la capilla del antiguo Hospital Real después de que esta haya formado parte de la exposición antológica de Artur Heras.


El horario del Espacio Borja, que abrirá durante los meses de julio, a partir del día 5, y agosto, será de viernes a sábado de 10 a 14 horas y de 18 a 20 horas, y domingos y festivos de 10 a 14 horas.


En este espacio las persones visitantes podrán disfrutar de un innovador espectáculo audiovisual sobre la familia Borja, que se proyecta sobre las paredes de la capilla de uno de los edificios patrimoniales más emblemáticos de Xàtiva: el antiguo Hospital Real. Este edificio se encuentra ubicado en la plaza Calixto III, frente al lugar donde fue bautizado el primer Papa que Xàtiva dio al mundo.


A través del espectáculo, los y las visitantes pueden disfrutar de una original aventura virtual donde se repasa la historia de los Borja y se repasan los edificios de la ciudad vinculados a la conocida familia con una combinación de grabados y miniaturas de la época renacentista con imágenes actuales de la ciudad, todo junto a efectos especiales y de sonido.

No hay comentarios

Dejar respuesta