L’Escoleta de Nadal i #LoveCanals finalitzen amb èxit

Els xiquets d’entre 3 i 12 anys que han participat en l’Escoleta de Nadal al Centre Jove han tingut l’oportunitat d’iniciar-se en la cuina, visitar les soques i el betlem instal·lat en l’Avinguda, la Casa de Cultura ‘Ca Don José’ o decorar el Centre Jove amb ornaments nadalencs reciclats, entre moltes altres activitats.

Per la seua part, els inscrits en #LoveCanals han aprofitat aquests dies per a realitzar eixides fotogràfiques per Canals, Xàtiva i València, on han pogut conéixer de més a prop la història dels pobles. L’acampada en el Túnel de Canals també ha tingut una gran acceptació, ja que els joves s’han mostrat d’allò més participatius amb la preparació d’un playback.

Finalment, una gran gimcana organitzada pels monitors va unir als quasi 100 assistents, molts dels quals esperen repetir en la pròxima edició de l’Escoleta i #LoveCanals que es realitzarà en pasqua.

Per a Ricardo Requena, alcalde i regidor responsable de l’àrea de Joventut «ha estat novament un èxit no solament la dinàmica pensada en els adolescents de 12 a 17 anys sinó també l’Escoleta de Nadal, on una edició més hem trobat nous lligams socials que han permés passar-ho bé als participants a la vegada que ajudem a la conciliació de les famílies». Requena ha acabat afegint que «el fet d’incorporar la inclusivitat i la possibilitat que els xiquets i joves amb capacitats diferents participen íntegrament de la programació, és sens dubte, una gran satisfacció per a l’equip de govern local».

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete + 4 =