L’Escola de Persones Adultes de Canals es traslladarà a l’Antiga Casa de Cultura

Des de l’Ajuntament s’ha estat treballant durant tot 2017 en aquest projecte, que consisteix en ressituar l’Escola de Persones Adultes de Canals en l’antiga Casa de la Cultura ‘Ca Paquita La Moruna’ per a millorar l’equipament de les instal·lacions i d’aquesta manera, la qualitat del servei que presta. En els últims mesos, el consistori ha invertit en la renovació de les finestres i fusteria de l’edifici i la reparació de certes zones que així ho requerien. A més, s’ha anunciat recentment que Canals rebrà 123.840€ del Pla IFS de la Diputació per a fer d’aquest projecte una realitat.

“Es tracta d’una intervenció avalada per la Conselleria d’Educació, on el nou emplaçament oferirà tots els requisits tècnics necessaris que l’actual edifici de l’EPA no conté”, declara l’alcalde i regidor d’Educació de Canals, Ricardo Requena. “Per fi tindrem el GES1 i el GES2 en el mateix edifici i centralitzat dins del poble un recurs educatiu, cultural i socialitzador tan important com és l’EPA”.

Per la seua part, el professorat de l’EPA aprova aquest projecte i ha col·laborat, distribuint la disposició de les aules i els espais. Amb la intenció de tractar aquest tema, entre altres, Requena va mantindré ahir una reunió amb les representants de l’Associació d’Alumnes de l’EPA, Xiomara Asensi i Isabel Real.

A l’encontre s’ha parlat de l’evolució del trasllat i del termini de l’execució de les obres, però també s’ha aprofitat per a tractar temes referents a la programació del curs educatiu. De fet, s’ha valorat la possibilitat de dinamitzar una activitat conjunta en febrer, amb la que es donarà inici a un original concurs de Sant Valentí que la mateixa associació s’ha encarregat de gestionar i coordinar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − cuatro =