L’escola de la Música Vella inicia el curs amb molta activitat

La “Escola dels Músics” de la Societat Musical la Primitiva Setabense ha iniciat aquest dilluns el procés d’elecció de l’alumnat d’instrument d’aquest curs 2017/18. L’elecció, per especialitats, es perllongarà fins a dijous que ve. Les classes de llenguatge musical i d’instrument s’iniciaran proper dilluns, 18 de setembre.

D’altra banda, aquest mes de setembre l’escola participarà en diverses activitats de promoció: en la III Fira “Tornada al Col·le” que es desenvoluparà divendres i dissabte en el Centre Comercial Plaça Major i en la “Volta al Col·le” organitzada per ADEXA el proper 23 de setembre.

Les activitats extraordinàries de l’escola continuaran els dies 27 i 28 d’aquest mes amb una Jornada de Portes Obertes i amb una excursió “musical” al paratge de l’Estret de les Aigües el dissabte 30 de setembre.

Les formacions de l’escola ja han començat els seus assajos. La banda juvenil va iniciar els assajos dissabte passat i l’orquestra i banda infantil ho faran aquest dissabte.
La matrícula per a aquest curs està oberta en la secretaria de la societat, de dilluns a divendres, de 16.30 a 19.30h.

A més de llenguatge musical, des dels 3 anys, i instruments, l’escola ofereix classes per a adults, de harmonía i de cant entre altres especialitats. Des d’octubre impartirà també tallers per a xiquets de 0-3 anys.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − 5 =