L’escola esportiva d’estiu de Xàtiva amplia els serveis i manté el preu

El regidor d’Esports en l’Ajuntament de Xàtiva, Pedro Aldavero, ha presentat una nova edició de l’Escola Esportiva d’Estiu que es celebrarà del 27 de juny al 22 de juliol, en horari de nou i mitja a una del migdia i de dilluns a divendres, a la Ciutat de l’Esport.

pedro-aldabero-en-rueda-de-prensaEntre les novetats d’enguany destaca l’ampliació de la durada de la mateixa. D’aquesta manera, i atenent a la demanda, s’ampliarà durant la setmana del 25 al 29 de juliol.

Fins ara hi havia sols hora d´acollida de matí, de 8:30h a 9:30h i aquest any s´amplia a mig día, de 13:00h a 14:00 h.

També hi haurà més parades del servei d’autobús que recull als xiquets. Concretament  hi haurà parada en 10 llocs de la ciutat.

Els fulls d’inscripció estan en totes les instal·lacions esportives municipals, Ajuntament, espais culturals i juvenils i s’han repartit per les escoles de la ciutat. També poden descarregar-se a la pàgina web www.xativa.es

Per a inscriurers hi ha que dur el full d´inscripció, junt al justificant de pagament, a la Ciutat de l´Esport o a la planta baixa de l’ Ajuntament. Hi haurà quatre formes diferents de pagament: pel banc en finestra; amb tarjeta a la Ciutat de l’Esport; per transferència bancària; i en caixers de Caixa ontinyent.

Els preus s´han mantés respecte a l’any passat i es pot contractar l´escola completa o per setmanes soltes: 23,10 € per alumne. El servei d’acollida per 5 € i d’autobús per 13,50 €.

Els alumnes tindran 40 minuts de bany lliure al dia. Es realitzaran excursions, incloses en el preu de la inscripció, per grups i per edats. I els participants coneixeran les modalitats esportives dels clubs de Xàtiva, en uns entrenaments d’iniciació.

Com sempre, hi haurà samarreta i gorra per a tots els alumnes.

Ampliació de l’horari de la Ciutat de l’Esport.

Per altra banda, des de l’11 de juny i fins el 30 de setembre, la Ciutat de l’Esport estará oberta fins a les dotze de la nit de dilluns a dissabte amb l’objectiu de que la pràctica esportiva a la ciutat puga ser efectiva fins uns horaris que puguen gaudir la majoria de ciutadans. Cal recordar que s’obri al públic a les 7:00 h del mati de dilluns a diumenge.

Així matreix també s’amplia l’horari de les piscines de l’11 de juny fins a l’11 de setembre fins, concretament fins a les 21:00h de la nit.

La piscina de la Ciutat de l´Esport obrirà a les 10:00 h del matí i tancarà a les 21:00 h de dilluns a diumenge. I la piscina Murta, obrirà a les 11:00 h del matí i tancarà a les 21:00 h de dilluns a diumenge.

Respecte a la Ciutat de l’Esport, cal afegir que el gimnàs disposa d’un servei de monitor titulat per a guiar als usuaris disponibles els dilluns, dimecres i divendres de 16:00h a 20:00h; i els dimarts i dijous de 9:30 a 13:30 h.

Activitats esportives per als adults 16/17.

Altre dels anuncis que ha donat el regidor fa referència a les activitats esportives municipals per als adults, del proper curs escolar.

A diferència d’anys anterior, començaran l’1 de setembre , en lloc del 1 d´octubre i finalitzaran el 30 de juny de 2017.

També es mantenen els mateixos preus que l´any passat.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 − dos =