Les treballadores de l’escoleta municipal de La Torreta ja formen part del planter de l’Ajuntament de Canals

Totes les parts implicades han signat l’acta d’intervenció del servei per part del consistori

El passat dimarts es va dur a terme la signatura de l’acta que fa efectiva el rescat del servei de l’escoleta municipal de la Torreta per part de l’Ajuntament. A l’acte estaven presents l’alcaldessa de Canals, Mai Castells; el vicesecretari, Rubén Gomar; la gerent de l’empresa adjudicatària Marta Moscardó; la cap de servei, Marilú Navarro; el tècnic d’intervenció Juan Bautista Moragues i el tècnic d’urbanisme Fernando Cerdà.

Aquesta signatura estableix que a partir del dia 1 de desembre i, fins que es restablisca la nova gestió de l’escoleta, les treballadores formaran part del planter de l’Ajuntament de Canals, el qual, de manera transicional, gestionarà la mateixa fins al mes de juny.

L’alcaldessa, Mai Castells, manifestava que «aquest era l’últim pas per fer efectiva el rescat del servei i que, amb totes les parts implicades en aquesta gestió, junt amb la gerent, es va traslladar tota la informació de les educadores, amb l’objectiu d’incorporar-les com a treballadores del consistori».

Castells també recalcava que «el rescat d’un servei es dona en comptades ocasions i per tant, no hi ha suficient informació i per aquest motiu, hem  hagut de treballar minuciosament».

A més a més, tant l’alcaldessa com la regidora Isabel Real s’han desplaçat aquest matí a l’escoleta per a mantindre una reunió amb les educadores amb l’objectiu de resoldre i conéixer de primera mà les necessitats que els envolten.

No hay comentarios

Dejar respuesta

seis + siete =