Les Pereres acull aquest dissabte la VI edició del campionat internacional de Ciclocross «Ciutat de Xàtiva»

La presentació tindrà lloc aquest divendres (19:30h, CCX) amb assistència del campió d’Espanya Felipe Orts i del seleccionador nacional Pacual Momparler

Xàtiva,9ddesembre de 2021.- El poliesportiu Les Pereres acollirà aquest dissabte la VI edició del campionat internacional de ciclocross «Ciutat de Xàtiva», que comptarà amb les categories Internacional C2 Elit, sub-23, junior i també cadet i màster. Pel moment hi ha inscrits ja més de 400 participants, entre els quals es troben els actuals campions d’Espanya Felipe Orts, Lucia González i Sara Bonillo (sub-23).

Aquest divendres, a les 19:30h, tindrà lloc la presentació oficial de la prova al Centre Cultural de Xàtiva (CCX), amb l’assistència del seleccionador nacional Pascual Momparler i de l’actual campió d’Espanya Felipe Orts (guanyador de les dues últimes edicions), qui ha confirmat que participarà aquest cap de setmana a la carrera. També assistirà el regidor d’Esports Pedro Aldavero i el president i el director Tècnic del Club Bicicletas Sanchis, organitzador de la prova. L’acte estarà presentat pel narrador esportiu Juan Mari Guajardo.

La competició s’iniciarà dissabte a les 9 del matí amb la prova de cadets i màsters, mentre que a les 11 hores se celebrarà la carrera junior. A les 12h serà el torn de la carrera elit i sub-23 femenina i a les 13h la masculina, amb cerimònies protocol·làries després de cada prova. També de vesprada es disputaran carreres, en aquest cas de la categoria màster (15 i 16 hores).

«Celebrem un any més aquesta prova de ciclocross, que viu la seua sexta edició, i que ja l’any passat va tindre lloc a la pista habilitada al poliesportiu Les Pereres. Xàtiva tornarà a ser la capital d’aquesta modalitat, amb assistència de participants de tot el país i també d’altres punts del món», ha indicat el regidor d’Esports Pedro Aldavero, qui ha recordat que «aquest serà un bon aperitiu del que viurem el cap de setmana del 7 i 8 de gener, quan acollirem el campionat d’Espanya de Cicloross a aquesta mateixa instal·lació».

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 2 =