Les intenses pluges provoquen incidències a la comarca i la suspensió de les classes

La tempesta per fortes pluges i vent ha deixat fins hores d’ara a Canals 43 litres per metre quadrat, sent l´acumulació mensual de pluja de 240 litres.

La Diputació ha tancat al trànsit la carretera Canals – Montesa i l’Ajuntament de Canals ha tallat l’accés pel barranc del Soldat. A més, la pluja ha provocat de nou incidències a l’ edifici de l’ institut Francesc Gil amb la qual cosa les classes han estat suspeses.

Aquesta mesura també s’ha prés a altres pobles de la comarca com l’Alcúdia de Crespins, que ha decidit suspendre les classes a tots els centres educatius de la localitat o Genovés que no oferirà classe al Ceip Mare de Déu dels Desemparats i l’escoleta infantil, entre altres.

En la capital, en Xàtiva, ahir diumenge al mig dia, en el pas de vianants de la carrer Professor atropello-xativa-diaridigital-esSanchis Guarner, una parella de persona majors van ser atropellades per un vehicle, segons el conductor que no va donar positiu en el tex d’alcoholèmia no els va veure per la pluja. Els ferits es troben a l’Hospital Lluis Alcanyiz. També hi ha hagut problemes a Bixquert, degut a la caiguda d’un arbre. Així mateix, s’ha decidit tallar al trànsit l’accés inferior del pont de Beata Inés, l’avinguda País Valencià per vial, el pont de la Ribera, el passeig del Ferrocarril a l’alçada del registre de la propietat, el pont de Virrei Lluís Despuig, els accessos a Renfe i el Paquito Coloma i el camí d’Alboi, A més, es prega precaució en Ausiàs march, Passeig del Ferrocarril i ronda Sèquia la Vila.

cami-la-granja-diaridigital-esEn Vallés s’ha recomanat no circular pel camí del riu cap a la piscina així com no baixar a peu pel camí peatonal fins la piscina ja que han caigut alguns arbres del marge de dalt i hi ha perill de més caigudes.

Per la seua banda, l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, ha fet una crida a la calma.

Finalment, cal destacar que el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha decretat preemergència per pluges nivell roig en el sur de València i el litoral nord d’alacant.

estacion-de-xativa-diaridigital-es

puente-cortado-diaridigital-es

puente-plaza-de-toros

carretera-cortada-2-diaridigital-es

rotonda-poligini-diaridigital-es

1 Comentario

Dejar respuesta

2 + diecisiete =