Les inscripcions del curs de “Panaderia i rebosteria” en Canals estan obertes

Totes les persones interessades a participar en el curs gratuït de Panaderia i rebosteria, ja poden inscriure’s. Es pot fer acudint de forma presencial al departament d’ADL de l’Ajuntament de Canals o a través de la pàgina web del Centre de Turisme de València (CdT) fins el dia 31 de gener.

Aquest curs tindrà lloc a la Panaderia Casa Mario, al Carrer Nauselva, del 4 al 7 de febrer, de 9:00h a 13:00h. Per a inscriure’s sols caldrà presentar el DNI i el Darde.

Aquest curs està destinat a desocupats per tal d’ampliar la seua formació i poder adquirir més recursos que faciliten la recerca de treball, però l’aforament serà limitat. Aquesta serà la segona vegada que es realitze aquest curs ja que en la primera edició va quedar molta gent en llista d’espera.

El regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, ha anunciat que “amb aquest curs donem resposta a una inquietud que el sector de forners de Canals, a través del col·lectiu d’empresaris i comerciants locals ASSOCIEM, ens han traslladat al voltant del tancament que, a poc a poc, van patint els forns tradicionals de Canals”. Ha afegit que amb cursos com aquest es pretén “formar a gent aturada en un camp laboral que necessita professionals per a no perdre un ofici tan vell com la gana, l’elaboració del pa”.

Davant qualsevol dubte, es pot contactar amb el departament d’ADL amb el correu info.adl@canals.es o amb els telèfons 962 240 126 i 664 518 773.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + once =