Les inclemències meteorològiques causen incidències a Xàtiva

La forta pluja del matí de hui ha provocat diverses incidències que han hagut de ser ateses per la Policia Local de Xàtiva.

diaridigital.es-accidente-en-bixquertAixí, a les 11,40 del matí, en la CV 620, al kilòmetre 1.800, de la carretera de Bixquert a l’altura de la corbà de Mannites, ha bolcat un vehicle. La conductora del mateix ha resultat ferida, dos conductors que circulaven en el moment de la col·lisió, han ajudat a rescatar a la dona, que per la forta pluja i les ferides han sigut una tasca complicada, els dos conductors han estat en tot moment socorrent a la conductora i protegint-la de la pluja amb uns cartrons, fins a l’arribada de l’ambulància. L’accidentada ha sigut evacuada i traslladada immobilitzada, amb ambulància, a causa d’un fort dolor en l’esquena a l’Hospital Lluís Alcanyís.

D’altra banda, s’ha hagut d’actuar en una filtració important per acumulació d’aigua ocorreguda a una baixant en l’edifici de la Diputació de l’Avinguda de Selgas.

A més, la pluja també ha causat un deficient funcionament del pàrquing municipal de República Argentina. De fet, durant més d’una hora les barreres d’accés han deixat de funcionar per caiguda de la xarxa elèctrica, amb la qual cosa no es podia ni entrar ni eixir del recinte.

Finalment, el pont de Virrei Lluis Despuig s’ha inundat. Està previst que la brigada el neteje demà per a que es puga tornar a accedir.

No hay comentarios

Dejar respuesta