Les festes patronals Sant Antoni Abat de Canals ja són Festes d’Interés Turístic Nacional

Després d’un treball intens des de la regidoria de Fira i Festes de l’Ajuntament de Canals, la Secretaria d’Estat de Turisme ha declarat les festes patronals Sant Antoni Abat de Canals com a Festes d’Interés Turístic Nacional.

La regidora de Fira i Festes, Celia Ibáñez, i l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, van presentar en un primer moment la petició al Secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. Després de la valoració positiva de l’àrea autonòmica de turisme, el treball va continuar amb el ministeri de turisme, a Madrid.

L’àrea tècnica del departament de turisme de l’Ajuntament ha enviat tota la informació requerida a l’Agència Valenciana de Turisme (AVL) que ha sigut la responsable de revisar que tota la documentació era correcta per a fer-la arribar al Ministeri de Turisme.

Ara, després de tot el treball realitzat, i després de tants anys celebrant la festa canalina, les festes patronals de Sant Antoni Abat de Canals són d’Interés Turístic Nacional.

L’alcalde de Canals, Ricardo Requena, ha volgut “agrair tot el treball realitzat des de la regidoria de Turisme i el seu equip perquè la constància de cada dia ha fet que ara siguem un poble reconegut a nivell nacional amb les nostres festes sense oblidar també l’afegit socieconòmic que aquesta denominació històrica ens pot representar”.

La regidora Fira i Festes, Celia Ibáñez, ha volgut donar l’enhorabona «al poble de Canals perquè les nostres festes són per al poble i aquest reconeixement el disfrutarem ara i els pròxims anys». Ha volgut afegir que «ara siguem Festa d’Interés Turístic Nacional i per això, la nostra festa és més gran que mai».

No hay comentarios

Dejar respuesta