Les festeres de Sant Joan d’Albaida celebren el 7 de març la seua primera festa per la Igualtat

• Volem promoure el missatge “igualtat real entre homes i dones” associat en un punt de trobada social i festiu
• El context social ha contribuït a reivindicar el plaer femení, per això la festa comptarà amb el sorteig de quatre satisfyers
• La cita començarà a les 14 hores al restaurant Els Arcs i s’anima a la ciutadania a participar en el que esperem que es consolide com la festa per la Igualtat

Les festeres de Sant Joan d’Albaida han organitzat una festa per la Igualtat, que tindrà lloc el proper dissabte 7 de març, per commemorar el Dia Internacional de la Dona. La jornada inclourà un dinar, actuació còmica en directe, música, “tardeo” i moltes sorpreses. Nombrosos regals com ara vals per a sopars, obres d’art d’artistes albaidins de renom, articles artesanals i de moda, tractaments d’estètica, roba de la llar i peces de decoració de les nostres empreses locals i comarcals i 4 satisfyers, es sortejaran en la primera Festa per la Igualtat. Un esdeveniment que les Festeres de Sant Joan de la localitat organitzen amb el suport del municipi i de les empreses i comerços albaidins.

La polèmica ha estat servida al municipi pel fet de rifar quatre succionadors de clítoris (dos es rifaran al dinar i els altres dos al “tardeo”) i per això des de la Junta de les Festeres “volem realitzar un aclariment. Les dones cada vegada tenim més clara la nostra posició a la societat, hem fet caure prejudicis i barreres, i això inclou els prejudicis cap a nosaltres mateixes i les nostres necessitats. En els últims anys les empreses de joguets eròtics han començat a dissenyar joguines tenint en compte el que realment és plaent per a una dona, cosa que fins ara, lamentablement, no passava. I és que la sexualitat femenina ha estat un tema completament tabú. Ha sigut gràcies a aparells com el satisfyer que les dones hem aconseguit parlar en públic de la masturbació, davant d’amigues i amics però també davant de les nostres famílies, i això al nostre entendre, suposa un avanç transcendental doncs s’ha trencat un dels grans tabús de la història: l’autoplaer femení.”

“És evident que la societat actual està immersa en un context que exigeix igualtat entre homes i dones, les festeres de Sant Joan volem posar de manifest que la igualtat també passa per tindre la mateixa llibertat que els homes a l’hora de parlar i viure la pròpia sexualitat.”
Tot això en un punt d’encontre festiu, on les bromes, les rialles i la diversió sols es veuran aturades per la lectura del Manifest institucional que la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albaida realitzarà per commemorar el 8 de març. Aprofitem per recordar que la reivindicació per la igualtat no entén de fronteres i que aquesta lluita continua en el moment en què, en algun lloc del món, a una xiqueta se li està mutilant o a una dona se li lapida, empresona o estigmatitza per revelar-se com un ésser sexual.

No hay comentarios

Dejar respuesta