Les Falleres Majors de Xàtiva visiten la Clínica Dental Avanzada Carralero

El dilluns 11 de març, les Falleres Majors de Xàtiva van asistir a la tradicional visita de la Clínica Dental Avançada Carralero, al carrer de la Reina número 50.

Les Falleres majors, Patricia Giner i Vera Langa, acompanyades per la seua cort d’honor i acompanyants, han visitat les noves instal·lacions de la Clínica Dental Avançada Carralero, en el moment de la recepció tant les falleres majors com la cort d’honor i acompanyants van rebre un detalls de la mà de la Dra, Marta Piquer.

Patricia y Vera, van aprofitar la visita per a conéixer de primera mà el nou SPAZIO KIDS.

El SPAZIO KIDS és una nova clínica dental infantil amb un Club Spazial ple de diversió, les noves instal·lacions tenen unes dimensions de 1000 metres quadrats, distribuïts en 16 box, un quiròfan, una sala de fisioteràpia, logopeda i un spa, amb sauna, banye turc i jacuzzi. També està equipada amb les últimes tecnologies com l’ATP38, que és un dispositiu de calor per làser que treballa per fotobiomodulació, i s’utilitza per a accelerar la cicatrització i reduir el dolor.

Des de Dental Carralero «ens preocupem per la salut bucodental de les màximes representants del món faller de la ciutat de Xàtiva, la nostra ciutat».

No hay comentarios

Dejar respuesta