Tal i com ve sent des de fa al voltant de huit anys, la Junta Local de Xàtiva, les Falleres Majors de Xàtiva, Carla Sanchis i Teresa Aparicio, amb les seues corts d’honor i acompanyants van participar el dissabte en l’ofrena de flors de Turís.

El president de la JLF, Jesús González, va acompanyar a les màximes representants del col·lectiu faller xativí en aquest acte i va assegurar que «l’acollida dels veïns i els fallers de Turís sempre es molt bona». A més, va explicar que «com l’acte es celebra una setmana després de que finalitzaen les Falles a Xàtiva per a les falleres suposa una altra oprtunitat de participar en un acte i vestir-se».

IMG_6787D’altra banda, González va recordar que proper divendres es lliuraran els premis Cadadafals, que suposa un reconeixement als artistes del monuments guanyadors. Pel que fa a la resta d’actvitats, els president va indicar que encara queda celebrar la dació de comptes i que seguidament s’obrirà el termini per presentar candidatures a president. Pel moment, González no confirma si es tornarà a presentar o no.

IMG_6945Les Falleres Majors de Xàtiva també han valorat molt positivament la seua participació en l’ofrena de Turís. Teresa Aparicio ha explicat que «ha sigut molt divertida» asssegurant que «m’ha fet il·lusió visitar altre poble». Per la seua banda, Carla Sanchis va apuntar que «és molt emotiu vindre a Turís per tal de conèixer com altres municipis celebren aquest acte. Hem estat molt arropades per la gent».

Finalment, les Falleres Majors de Xàtiva han coincidit en assenyalar que la setmana de falles «ha sigut molt intensa i especial».

[g-gallery gid=»23809″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × tres =