Les baixes tornen a pesar massa al GastroBar La Plaça – CB Anna

· Els de la Canal de Navarrés perden en el seu desplaçament a Calp

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí autonòmica) va caure en la seua visita al CB Ifach Calpe (86-51) en un partit marcat per les baixes en el conjunt annero i l’alt percentatge d’encert en el tir exterior dels locals. El conjunt que dirigeix Nicó Taló està passant per una mala ratxa de resultats i lesions, però espera canviar la dinàmica en les pròximes setmanes.
L’altre equip sènior del club, el Visasol – CB Anna (sènior masculí 2a zonal), va perdre en el seu desplaçament a Silla (57-36) davant un dels equips de la part alta de la classificació. Els de Toni Navas van treballar intensament i es van esforçar al màxim per a mantindre’s sempre en el partit, però el marcador se’ls va anar escapant a poc a poc amb el pas dels minuts.
En categoria cadet, l’Alejandro Ves – CB Anna (cadet masculí) va aconseguir el triomf a casa contra el CB Joventut Alcoi (67-26) gràcies a un fort ritme de joc, una gran defensa i un alt percentatge d’encert en el tir exterior. A més, Toni Navas va repartir minuts entre tots els jugadors disponibles d’un equip que continua creixent jornada rere jornada.
El Congelats Ángela – CB Anna (infantil masculí) es va veure superat pel CD Sant Pere Moixent (63-85). Partit molt complicat per als anneros malgrat jugar a casa.
En alevins, el Itele-c – CB Anna (aleví masculí) es va fer amb la victòria davant l’Ontinyent (77-53) en una trobada en el qual va ser de més a menys, mentre que el Salonet de Rocío – CB Anna (aleví femení) va caure en la seua visita a l’Almussafes (44-26).

El Canut Boluda – CB Anna (benjamí) va tindre jornada de descans i el Mobilco – CB Anna (prebenjamí) va véncer (36-31) al Montserrat en una trobada molt igualada amb el qual van donar inici a la segona fase de la competició.