Les ajudes Parèntesi del Pla Resistir a Xàtiva superen ja els 200.000 euros

Aquest dilluns s’han aprovat en Junta de Govern 19 noves sol·licituds per un valor total de 46.060 euros

La Junta de Govern municipal ha aprovat aquest dilluns el quart pagament de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir, amb un import total de 46.060 euros repartits entre dinou noves ajudes per a negocis i establiments afectats per les restriccions imposades per la pandèmia.

D’aquesta manera són ja un total de 81 les sol·licituds que s’han aprovat pel que fa a aquestes subvencions que s’atorguen conjuntament per part de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i el propi Ajuntament de Xàtiva, amb un import que arriba ja als 203.860 euros.

En aquest pagament que s’ha aprovat hui, les ajudes han oscil·lat entre els 1.660 i els 3.400 euros, mentre que s’han desestimat un total de catorze sol·licituds per tractar-se de negocis amb domicili fiscal fora de Xàtiva, tenir més de 10 treballadors en plantilla o no complir amb el tipus de negocis als que van dirigides aquestes subvencions.

A més d’aquestes ajudes Parèntesi del Pla Resistir, l’Ajuntament també ha aprovat pel moment un total de 109 subvencions corresponents al Reactivem Xàtiva per valor total de 176.677 euros. En total són ja 190 les sol·licituds aprovades pel que fa a les subvencions destinades a la reactivació econòmica dels negocis i establiments de la ciutat, per un import total de 380.577.83 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta