Les ajudes Covid aprovades per a les empreses de Xàtiva superen ja el mig milió d’euros

Aquest dilluns s’ha aprovat una nova remesa d’ajudes Parèntesi valorada en 36.738,07 euros amb un total de 17 nous beneficiaris

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva continua acordant el pagament d’ajudes a establiments comercials, d’hostaleria i oci en el marc de les ajudes Parèntesi de la Generalitat Valenciana, destinades a autònoms i microempreses dels sectors més afectats per les restriccions necessàries per a fer front a la pandèmia de COVID-19. En aquesta setena relació, la Junta de Govern ha aprovat un total de 17 ajudes per valor de 36.738,07 euros.

Si se sumen les quantitats acumulades de les ajudes Parèntesi ja concedides a les 112 ajudes municipals aprovades per l’Ajuntament dins del Pla Reactivem Xàtiva, per valor de 181.257 euros, el import de diners públics injectats al procés de reactivació econòmica de la ciutat sobrepassa ja la barrera del mig milió d’euros; concretament, la xifra arriba als 523253,22 €, per a 254 destinataris.

Amb aquesta setena remesa de subvencions del pla Resistir, la inversió total pel que fa a les ajudes Parèntesi a la capital de la Costera, que s’atorguen conjuntament per part de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i el propi Ajuntament de Xàtiva, arriba ja als 341.996,22 euros per a un total de 142 beneficiaris.

Les quantitats que reben els negocis inclosos en aquesta darrera remesa d’ajudes parèntesi a la ciutat de Xàtiva oscil·len entre el 588 i els 3.000 euros. Per contra, hi ha hagut 6 ajudes desestimades, per distintes causes, com ara no figurar d’alta en la matrícula municipal de l’impost d’activitats econòmiques o presentar sol·licituds com a comunitat de béns quan a les bases de les ajudes no es registra aquesta possibilitat. En canvi, sí que poden ser persones beneficiàries a títol individual els socis i sòcies autònoms comuners de les comunitats de béns.

No hay comentarios

Dejar respuesta