L’equip sénior femení del Ciutat de Xàtiva CFB s’imposa amb claredat a la UD Oliva

Les jugadores cadets Mencía i Daniela Madueño participen al partit del amateur

SANDRA GARCÍA Y ELENA LUNA.

El passat cap de setmana, l’equip sénior femení del Ciutat de Xàtiva CFB va viatjar fins a Oliva per a jugar el seu penúltim partit fora de casa contra la UD Oliva.
L’encontre no va començar massa bé per a les xativines. Tot i avançar-se amb un gol de Mencía en el minut 9, les de Rocío HErvás no van aconseguir demostrar el seu joc combinatiu. De fet, en el minut 21, les locals van empatar amb un gol de falta i s’aplegaria amb l’igualada al marcador fins al descans.

Al segon temps, les xativines van aconseguir el control del joc, jugant mes tranquil·les i donant lloc al joc tan cridaner que han fet durant tota la temporada. Fruit d’això van arribar els gols de Sandra, Mencía, Maria Sanchis i Daniela Madueño per a sentenciar el partit.
Amb aquests tres punts, el CDX torna a aconseguir una victòria que des del tercer lloc els portarà a competir aquesta mateixa plaça aquest cap de setmana contra el quart classificat.

Cal destacar la presència de Mencía i Daniela Madueño, de l’equip infantil cadet, les quals, gràcies al seu gran rendiment, han merescut un una oportunitat en l’equip sénior. A més, amdues van veure porteria contra el Oliva.

D’altra banda, l’equip femení de Futbol-8 es va desplaçar a Benetusser per a enfrontar-se al Unió Benetússer-Fabara CF. En la primera part, les locals van aconseguir avançar-se en el marcador amb un 2-1, però en la segona part les de Nerea Quesada van igualar el partit amb un resultat final de 3-3. Els gols de les xativines van estar anotats per Maria. Les més xicotetes del Ciutat de Xàtiva van jugar un gran partit, demostrant que van avançant cada vegada més futbolísticament.
Per últim, l’equip infantil-cadet, ja campió de lliga, va caure per la mínima enfront del CF Miramar per 2 a 1. El resultat és enganyós, ja que les d’Alba Revert van jugar millor que les rivals, amb el seu habitual bon tracte de la pilota i dominant al rival des de possessions llargues. El Miramar, amb un joc més físic i potent, es va avançar en el marcador amb un clar 2-0. Ja en els últims minuts, Mar Chova va retallar distàncies, però no va ser suficient per a igualar el resultat. Aquest partit era l’últim de la temporada 2020/21 i va tancar aquesta brillant temporada per a les campiones de lliga.