L’equip infantil femení del col·legi Claret de Xàtiva es consolida com a líder de la lliga federada

L’equip infantil femení del col·legi aconsegueix dues victòries en un cap de setmana èpic i fa un important pas per a ser campió de la lliga federada de voleibol
Dissabte passat 13 d’abril tornava la competició després de l’aturada vacacional per la Setmana Santa i Pasqua. A les 10.00 hores i al pati cobert del centre començava el primer dels dos partits d’un cap de setmana clau per a aconseguir donar un colp sobre la taula i consolidar amb un ampli avantatge la primera posició de la lliga.
La trobada com a locals era contra les terceres classificades, el Real de Gandia C.F. 2. Després d’un primer set amb bastants errors no forçats per part de les xativines, les de La Safor s’adjudicaven el primer set, encara que les jugadores del Claret no anaven a baixar els braços. Els tres següents parcials van tindre molta emoció pels llargs intercanvis en el joc, però un millor atac i mobilitat en defensa va permetre a les nostres infantils remuntar el partit, guanyar per 1-3 i aconseguir els tres punts en la classificació general.
Arribava el diumenge 14 d’abril, eixe dia que s’espera durant tota la temporada per la importància de la trobada i per l’esdevenir en la lliga federada. També com a locals, a les 12.00 hores al pati cobert del col·legi va disputar un dels partits memorables de les nostres xiques contra les segones classificades, el Nou Almegesí Viscoconfort.
El partit en tot moment va estar marcat per la màxima igualtat de tots dos conjunts en totes les facetes del joc, les visitants aconseguint primer i quart set i les locals el segon i el tercer parcial. En aquest moment el partit s’anava al Tie-Break, eixe cinqué set de desempat que en l’anada va caure a favor de les locals. No obstant això, després d’una lluita memorable de tots dos equips, l’enorme esperit de lluita de les jugadores del Claret va fer que en els punts decisius, tingueren una major eficàcia en els atacs i serveis, emportant-se una grandíssima victòria per 3-2, dos punts més en la classificació general, a més de consolidar el lideratge.
Finalment, cal fer un especial agraïment a totes les famílies i alumnat del centre que van estar tots dos dies del cap de setmana animant i encoratjat sense cansament a les nostres jugadores per a també formar part de les dues victòries clau.