L’equip de govern desmenteix les crítiques abocades pel PP de Xàtiva sobre la gestió esportiva

L’equip de govern ha eixit al pas de les crítiques abocades per el Partit Popular de Xàtiva sobre la gestió esportiva. El tinent d’alcalde Ignacio Reig ha manifestat que «el PP tracta d’embrutar amb falsedats la millor etapa de l’esport a Xàtiva. Produeix rubor que el PP s’atrevisca a parlar d’esport a la ciutat quan ens hem passat huit anys pagant factures i plets no resolts de la Ciutat de l’Esport que inauguraren Rus i Camps amb Marcos Sanchis de palmero. Una instal·lació que ha acabat tenint uns sobrecostos de més del doble del preu de licitació. Més del 50% de la Ciutat de l’Esport ho hem acabat pagant nosaltres, entre expropiacions de terrenys, interessos i liquidació final d’obres. Eixa és la gran gestió del PP».

El regidor ha continuat afirmant que «però és que la desvergonya arriba a tal punt que aquest ajuntament va arribar a pagar per una instal·lació per a la pràctica de golf a la Ciutat de l’Esport que no existeix. Aquest era el model del PP, pagar per obres no fetes, destruir una piscina olímpica i no entrem a parlar d’allò del presumpte finançament irregular de l’Olímpic que podem seguir a la crònica de tribunals».

Des de l’administració volen aclarir que: «l’actual equip de govern ha incrementat un 17% les ajudes als clubs esportius fins a arribar als 350.000 euros actuals, la major quantitat mai destinada en la història de la ciutat. S’han invertit 2.200.000 euros en un nou pavelló per a que els clubs esportius tinguen les millors instal·lacions per a entrenar. Aquest govern va invertir 1 milió d’euros en cobrir la piscina de Les Pereres, acabant així amb una necessitat històrica de l’esport a la ciutat. En dos anys, s’ha substituït la gespa de dos camps de futbol i enguany es canviarà la del camp 2 de Les Pereres. A més, enguany es destinaran 150.000 euros a renovació d’instal·lacions esportives».

L’equip de govern continua dient que: «El diàleg amb els clubs esportius i la coordinadora és permanent. La dotació de personal que atén les activitats i les instal·lacions esportives de Xàtiva supera el mig centenar de persones i suposa una inversió anual que ronda el milió d’euros».

No hay comentarios

Dejar respuesta