L’enderrocament i construcció de l’IES Francesc Gil de Canals s’encetarà en 2019

La Conselleria d’Educació de València ha acollit una reunió amb les tres parts implicades en aquest procés tan desitjat des de fa decades representades pel subdirector general d’Infraestructures, Jesús Garcia, el director de l’IES Francesc Gil, Agustí Sauco, i el regidor d’Educació i alcalde de Canals, Ricardo Requena.

Segons paraules del Subdirector General, “fa unes poques setmanes el departament tècnic es va posar mans a l’obra respecte a la revisió del projecte existent sobre el nou institut, per a actualitzar-lo, normativament, a la legislació vigent. Este procés pot allargar-se uns mesos per la complexitat del mateix però una vegada finalitzat, i si no hi ha cap imprevist, es procediria a la licitació del projecte, pas que està previst es duga a terme a finals de 2018. Una volta licitat i adjudicat, tan sols restaria quadrar la data amb la direcció del centre i l’Ajuntament de Canals per a iniciar les obres en el millor termini possible”.

Per a Agustí Sauco, director de l’institut, i Ricardo Requena, regidor d’Educació i alcalde de Canals, “és una gran notícia perquè malauradament estem massa acostumats a que les paraules dels responsables polítics autonòmics queden en l’oblit i acaben els terminis sense que el nou edifici siga una realitat. Ara, esperem que aquest procés que des de l’Ajuntament i des de la direcció del centre educatiu fa anys que perseguim no es paralitze per cap impediment i puguam veure, al més prompte possible, un institut modern, adaptat i capaç de donar resposta a les inquietuds dels alumnes i professors”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + 12 =