L’ecoparc mòbil del Consorci de Residus visita Canals

L’ecoparc mòbil del Consorci de Residus estarà, demà divendres, a Canals. S’ubicarà a la plaça del Pont del Riu de 9:30h a 13:30h i durant aquestes quatre hores els ciutadans canalins podran dipositar tot tipus de deixalles, a més, rebran informació al voltant de la taxa del COR i podran preguntar als tècnics desplaçats tots aquells dubtes que tinguen al voltant del Consorci de Residus.

A partir de les 10:30 del matí, aprofitant que els més menuts ja estan de vacances, el Consorcioferirà una activitat al voltant del món del reciclatge.


En Castellá.

El ecoparque móvil del Consorcio de Residuos estará, mañana viernes, en Canals. Se ubicará en la plaza del Puente del Río de 9:30h a 13:30h y durante estas cuatro horas los ciudadanos canalins podrán depositar todo tipos de desechos, además, recibirán información alrededor de la tasa del CORAZÓN y podrán preguntar a los técnicos desplazados todas aquellas dudas que tengan alrededor del Consorcio de Residuos.

A partir de las 10:30 de la mañana, aprovechando que los más menuts ya están de vacaciones, el Consorcioferirà una actividad alrededor del mundo del reciclaje.

No hay comentarios

Dejar respuesta