Laura Martí i Carmen Pavía, noves Falleres Majors de Xàtiva 2019

La sala de premsa de l’Ajuntament de Xàtiva ha acollit, hui a migdia, la tradicional cridada telefònica que ha donat a conèixer el nom de les Falleres Majors de la ciutat per al proper exercici.
roger-llama-alas-fallerasL’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, acompanyat pel president de la Junta Local Fallera, Jesús González, i la regidora de Falles, Lena Baraza, ha efectuat en primer lloc la cridada per a anunciar a Carmen Pavía Solves , (Abú Massaifa) que serà la propera Fallera Major Infantil qui molt emocionada ha manifestat sentir-se molt contenta.

Seguidament, ha sigut el torn Laura Martí i Sanz, (Ferroviària) qui ocuparà el càrrec de Fallera Major de la ciutat i qui també ha tingut paraules d’agraïment per haver confiat en ella per a desempenyar aquest paper.

roger-llama-alas-falleras2Ara, caldrà esperar al 14 de septembre per a la presentació oficial d’ambdues i al mes de novembre per al seu nomenament oficial.

Cal recordar que el jurat encarregat ha decidit per unanimitat la selección tant de Carmen com de Laura després de les jornades de convivència celebrades el passat cap de setmana juntament amb les altres candidates.

Les Falleres Majors actuals, Andrea Torres i Nerea Serrano, han estat presents a l’acte assegurant que ho han viscut de manera molt emocionada.

Finalment, el president de la Junta Local Fallera ha traslladat la seua enhorabona a les dues seleccionades.

carmen-pavia-fallera-infantil

No hay comentarios

Dejar respuesta