L’augment de modalitats dispara a 2.000 els participants en les 24 hores esportives d’Ontinyent

L’augment de modalitats esportives ha permès augmentar la xifra de participants inscrits a les 24 hores esportives d’Ontinyent, que convertien aquest cap de setmana el poliesportiu municipal en centre de l’esport amateur a les Comarques Centrals. En total foren més de 2000 els esportistes participants (500 més que en l’any anterior), mentre que la xifra d’espectadors va rondar novament les 10.000 persones, sent les últimes hores de la nit de divendres quan es va registrar la major afluència de visitants a unes instal·lacions recentment millorades en aspectes com els vestidors, els accessos a les pistes o l’enllumenat.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “les xifres de participació mostren l’interès de la ciutadania en l’esport, aquest any amb noves modalitats que han cridat l’atenció de tothom”, destacava. Concretament les principals novetats foren la incorporació d’una cursa d’obstacles a la pista d’atletisme, la recuperació de la pilota valenciana i una exhibició de “madel”, modalitat que barreja la pilota i el pàdel.

El regidor, que va assistir al lliurament de trofeus de les diverses modalitats junt als regidors Rebeca Torró, Manuel Cuesta i Katty Ushiña, tenia paraules d’agraïment tant per al treball dels clubs esportius com per al personal implicat en tasques organitzatives en unes 24 hores que es van portar a terme sense incidències, fent menció específica a Protecció Civil, Creu Roja, el personal del Poliesportiu Municipal, la Policia Local, Policia Nacional i el departament d’Obres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte + ocho =