L’atleta xativina Judith Tortosa arriba al Mundial de Kobe amb ganes de pujar al podi

El Kobe Universiade Memorial Stadium (estadi de la Universitat de Kobe,el Japó) ja està preparat per a ser l’epicentre de l’atletisme paralímpic amb la celebració del campionat del món del 17 al 25 de maig, l’última competició per a aconseguir places per als Jocs de París. L’equip espanyol acudeix a la cita a la ciutat japonesa amb 21 esportistes, amb Judith Tortosa com a única representant de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit.
L’atleta del Club Atletisme Xàtiva arriba amb la motxilla carregada de confiança, disposada a tornar a aconseguir una medalla, com ja fera el passat estiu a París en el seu debut en un Mundial, quan va donar la sorpresa en guanyar un bronze. La valenciana competirà en 100 metres categoria T72 en ‘Frame Running’, prova que espera ser inclosa en el programa esportiu dels Jocs Paralímpics de Los Angeles 2028 o Brisbane 2032.

Correrà la final el divendres 17 a les 11.25 (04.25 a. m. hora espanyola) i serà retransmés per PARALIMPIC GAMES a través de youtube en el següent enllaç:

En paules de Judith Tortosa:“Vaig per totes, amb molta il·lusió i amb ganes de pujar al podi”, ha recalcat amb ambició.

No hay comentarios

Dejar respuesta