L’ Ateneu Popular de Xàtiva presenta la seua programació per a Fira

L’Ateneu Popular de Xàtiva consolida la seua proposta de programació per a la Fira d’Agost de Xàtiva amb l’ànim de presentar un model vertaderament participatiu i popular.

A les ja tradicionals activitats com el concurs de truites, coques i postres, s’afegeixen mostres de cultura popular com la muixeranga o activitats infantils. A més, aquest any, col·lectius com DIT, Camot o Divergents realitzen les seues pròpies activitats dins del programa.

La programació pròpiament firera d’enguany s’encetarà el dia 14 amb la nit del cant improvisat i versà i clourà el dia 17 amb l’actuació de Mireia Vives i Borja Penalba.

Prèviament, el dia 10 hi haurà lectures a la fresca i el dia 12 es projectarà el documental “Una comarca, una força” sobre la lluita de l’assemblea veïnal contra la planta de residus a la Vall d’Albaida.

Ja en Fira, el dia 14 hi haurà Dansà, pregó a càrrec de Ramón Rodenas, sopar popular, i nit de cant improvisat. La jornada del dia 15 arrancarà amb un vermut més l’actuació de A Mansalva i per la vesprada berenar. Ja per la nit concerts organitzats per DIT.

El dia 16 es celebrarà un esmorzar firer i un vermut teatralitzat i per la vesprada taller muixeranguer i seguidament sopar, nit de xaranga i cercavil·la.

Per últim, el dia 17 Vermut més actuació musical i per la vesprada taller/partida de pilota valenciana. Per la nit sopar i cloenda amb l’espectacle “Cançons de fer camí” amb Mireia Vives i Borja Penalba. Pl st Jaume.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − ocho =