L’Ateneu Popular de Xàtiva presenta per segon any consecutiu la seua programació de fira

El lema que enguany porta la fira, “La Fira Ferotge”

La Fira que aquest any organitza l’Ateneu no ha tingut mai vocació de Fira “alternativa” és, més bé, una Fira alterativa que pretèn alterar el model habitual de la setmana gran de Xàtiva, un model caduc que provè d’un sistema de relacions institucionals i de participació que allunyen als xativins i xativines de tot allò que afecta a les seues vides. Aquest és el segon any d’una manera d’entendre la Fira que ha vingut per a quedar-se.

Homenatge a Ovidi Montllor

El lema que enguany porta la fira, “La Fira Ferotge”, vol retre homenatge al cantautor alcoià del qui enguany és commemoren 20 anys de les seues vacances. L’ateneu popular inclourà un homenatge a aquesta figura de la cançó en la programació de fira, afegint-se als actes ja realitzats durant l’any i en els que ja ha participat l’ateneu.
Presentació de la programació

L’Ateneu Popular presentarà la programació completa de la Fira de Xàtiva el proper divendres 24 de Juliol en una festa que es realitzarà a la cafeteria Coffee, situada la plaça del Mercat.

Per una altra banda el dia 15 d’agost es realitzarà al camp de futbol municipal “La Murta” el Concert de Fira que enguany torna a organitzar l’ateneu i en el qual participaran el cantautor Cesk Freixas i grups com la Gossa Sorda, en la seua gira de comiat, Insershow, Train To Roots, Auxili i la banda local The Soda Club. Les entrades es poden aconseguir per 8 euros a la cafeteria Coffee(pl. Mercat), l’ecotenda Pura Vida(Gregorio Molina) i la papereria La Tella(pl. Retorn) així com per internet al següent enllaç: https://www.ticketea.com/entradas-concierto-concert-fira-de-xativa-2015/ .

Fora de Xàtiva es poden comprar a F1 Superdigital (Canals) i el Pub Bacus (L’Alcúdia de Crespins). A més, enguany l’ateneu popular de Xàtiva ha arribat a un acord amb l’Assemblea de joves meruts d’Ontinyent per a posar a la venda una entrada conjunta per al Concert de Fira i el Festival Meruts, que es celebrarà el 18 d’agost a Ontinyent, per un preu de 12 euros. L’abonament conjunt es pot adquirir en la web de l’Assemblea de Joves Meruts http://meruts.org/producte/abonament-fira-de-xativa-meruts-festival/

No hay comentarios

Dejar respuesta