L’associació Travel Bloggers de la Comunitat Valenciana celebra a Xàtiva el seu setè aniversari

L’esdeveniment té lloc aquest cap de setmana i demà dissabte de vesprada se celebrarà la gala dels premis

Xàtiva,31de maigde 2024.- L’associació de Travel Bloggers de la Comunitat Valenciana ha triat Xàtiva per celebrar aquest cap de setmana la celebració del seu setè aniversari.

L’entitat es va fundar en 2017 amb l’objectiu de crear una comunitat de bloguers de viatge valencians, i compta actualment amb més de 70 membres de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

El cap de setmana estarà replet d’activitats destinades als i les membres d’aquesta associació, així com també participaran associacions de viatges d’altres comunitats autònomes i ponents.

La cita s’iniciarà hui divendres amb la recepció i la visita nocturna «Coves i llegendes», on es visitarà Sant Josep, la Torre del Sol, la Nevera i la Cova de les Gotetes. Seguidament tindrà lloc un sopar al restaurant El Puerto de Granà. Demà dissabte els assistents iniciaran la jornada amb la visita a l’aljub del MontSant i posteriorment realitzaran la ruta de l’aigua, per continuar amb un dinar al restaurant Moncho amb un showcooking amb l’arròs al forn com a protagonista.

De vesprada tindrà lloc a la Casa de Cultura la Gala de CVTB, presentada per Manuel José Carpintero, guanyador del Premi EC50 2022 de Explorers Club de Nova York. La gala comptarà amb representants de Xàtiva i ponents del món dels viatges com Juan Carlos Garijo i Rosalía Arenas, del blog «Ver, oír y viajar». A més a més, es realitzarà l’entrega de premis, que consta de cinc categories: millor relat de viatge, millor guia de viatge, millor article de contingut de la Comunitat Valenciana, millor foto de viatges publicada a Instagram i millor vídeo de viatge.

Premi CVTB7

També es donarà el premi Valores CVTB7, un guardó simbòlic per reconèixer la tasca d’entitats, organitzacions o particulars en sintonia amb els valors de l’associació i que han portat a terme alguna acció destacable durant el darrer any. Les candidatures presentades són: The Isbjorn Collective, Asociación de amigos de la calle, Jovesólides i Xaloc Mar.

Per la seua banda, KLM -principal aerolínia dels Països Baixos- donarà a tots els assistents l’oportunitat de participar a un sorteig d’un bitllet d’anada i tornada des d’Espanya a Vancouver, Singapur i Bogotà. Una vegada finalitze la gala tindrà lloc una picaeta amb degustació de cervesa La Socarrada organitzada per ADEXA.

Per últim, el diumenge 2, es durà a terme la ruta cultural «La Xàtiva dels Borja», amb un dinar d’acomiadament al restaurant Ca Conxa, seguit de l’assistència a la celebració del Corpus Christi.

No hay comentarios

Dejar respuesta