L’assemblea dels socialistes de Xàtiva aprova la composició del comitè electoral per al 28-M

Xelo Angulo coordinarà les tasques mentre que Roger Cerdà i Ignacio Reig seran vice-coordinadors d’estratègia

L’assemblea de l’Agrupació Socialista de Xàtiva ha aprovat per unanimitat la proposta de la direcció del partit per a la composició del comitè electoral que s’encarregarà d’organitzar la campanya per a les eleccions locals i autonòmiques de maig de 2023.

La proposta formulada per la secretaria general, Xelo Angulo, ix endavant amb un clar suport de la militància xativina. Angulo ha assenyalat que «estem en l’any en què anem a treballar des de la il·lusió i el convenciment de ser el partit que millor defensa els interessos dels nostres ciutadans i ciutadanes, sense autocomplaença i amb humilitat però sabent que som el partit que concorre a les eleccions més fort, estable, que escolta, dialoga i consensua amb la ciutadania, el partit que dóna respostes útils a la ciutadania. Anem a treballar per fer que la nostra proposta no solament siga la proposta més votada sinó per a tenir més força al govern que en 2019: treballem amb el compromís de progrés per a tots els veïns i veïnes de Xàtiva».

La secretària general dels socialistes xativins creu que «hem fet bé les coses des del govern; ens resta eixir i comptar-ho. Hem d’explicar què hem fet per a cadascuna de les persones de la nostra ciutat, per millorar la seua vida, i també per protegir-los en els moments més difícils. Explicar les decisions importants que hem pres, però també totes les propostes per continuar fent gran la nostra ciutat i la seua gent: propostes econòmiques i d’ocupació, reforç de polítiques socials i millora dels serveis per a la ciutadania».

La responsabilitat de coordinar les tasques del comitè electoral recaurà en la pròpia Xelo Angulo, a l’igual que durant la campanya per als comicis de 2019. La secretària general assumirà també la tasca de portaveu, treballant colze a colze amb l’alcalde Roger Cerdà i amb Ignacio Reig, els quals ocuparan els llocs de vice-coordinadors d’estratègia. En el comitè participen també persones amb experiència en la gestió municipal com ara Pedro Aldavero, Lena Baraza o Raquel Caballero; el president de l’agrupació, Vicent Caballero; la secretària d’organització, Inma Soler; representants de Joves Socialistes com ara Yaiza Diego i altres integrants de l’agrupació local, com ara José Lluch, Cristina Molina o Rafael Fuster, entre d’altres.

No hay comentarios

Dejar respuesta