L’assemblea de Compromís per Novetlè nomena candidata Anna Mateu

L’assemblea de Compromís per Novetlè reunida hui 15 d’octubre ha proclamat per unanimitat Anna Mateu com a candidata a les eleccions municipals de 2019. L’actual regidora serà acompanyada en aquesta llista per Vicent Tortosa Reig com a número 2 i Àngels Navarro Ortiz com a número 3. L’equip defendrà un programa electoral que proposarà millorar la qualitat de vida a Novetlè i potenciar l’ocupació.

Anna Mateu ha desenvolupat al llarg d’aquests tres anys i mig tasques a l’oposició que li han permès acumular l’experiència necessària per encapçalar una llista que volem que siga la que governe el nostre poble en la propera legislatura. Anna Mateu que prové d’una família amb llarga tradició al poble és mestra de professió i treballa a l’escola pública. Vicent Tortosa és una persona també molt coneguda al poble i a la veïna Xàtiva i que treballa al departament de política lingüística de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports. Àngels Navarro , nascuda i resident al poble treballa a hores d’ara a l’Hospital Lluís Alcanyís.

Aquest equip liderarà una llista que presentarà un programa que pretèn recuperar la il·lusió perduda al poble després de molts anys d’apatia al govern municipal. Un programa que buscarà el finançament necessari per millorar la qualitat de vida local i potenciar l’ocupació.
Al llarg del que resta de tardor i el que resta de l’hivern aquesta llista es completarà amb militants i simpatitzants.

No hay comentarios

Dejar respuesta