L’Arxiu Municipal de Xàtiva reobri al públic des d’aquest dilluns 4 de maig

Es recupera l’horari habitual de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, si bé serà necessari sol·licitar cita prèvia per telèfon o de forma telemàtica

L’Arxiu Municipal de Xàtiva torna a obrir les seues portes des d’aquest dilluns 4 de maig, d’acord amb allò establert en l’annex II de la Previsió Orientativa d’alçament de les limitacions d’àmbit nacional establertes en l’Estat d’Alarma, en funció de les fases de transició a una nova normalitat, anunciades pel Ministeri de Sanitat, així com les normes establertes per l’Ajuntament de Xàtiva, i que s’ajusten a allò indicat per les autoritats sanitàries.

Així doncs, l’Arxiu obri les seues dependències des d’aquest dilluns 4 de maig, en l’horari habitual de consulta de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, si bé l’atenció ciutadana es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat, autoprotecció i distanciament social recomanades pels organismes responsables. Es facilitarà l’ús de solucions hidroalcohòliques per a la desinfecció de l’espai i el mobiliari.

A més a més, i a l’objecte d’establir un control efectiu en l’aforament de les dependències municipals, els investigadors que precisen utilitzar les instal·lacions de l’arxiu, hauran de fer-ho mitjançant cita prèvia dirigint-se tant a la seu electrònica municipal (xativa.sedelectronica.es), mitjançant el tràmit «Sol·licitud de Consulta de Fons de l’Arxiu», com a través del telèfon 96 227 61 07 o bé al correu electrònic sergiorubio@ayto-xativa.es.

S’ha de tindre en compte que inicialment l’atenció als usuaris i investigadors de l’arxiu es farà de manera gradual, limitant-se l’aforament a dues persones com a màxim. D’igual manera, s’informa que l’atenció telemàtica continuarà sent prioritària i recomanable, oferint-se de manera efectiva i àgil tal i com s’ha estat realitzant durant les darreres setmanes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 13 =