L’àrea de Xàtiva passarà a dependre íntegrament de la Policia Nacional en un període de cinc anys

El Comissari Cap de la Policia Local, Antonio Collado, rep un reconeixement a València pel seu treball

El regidor de Seguretat Ciutadana de Xàtiva, Juan Giner, va assistir el passat divendres a la reunió celebrada en la Delegació de Govern de València per tal de conèixer la reestructuració plantejada respecte a la delimitació territorial de competències de les forces i cossos de seguretat de l’Estat a la província de València.
Segons Delegació de Govern, aquesta modificació ve suscitada per tal de generar una major eficiència en la gestió del territori i acabar amb les duplicitats de competències, creant estructures dimensionades a les necessitats de cada territori, aportant mitjans materials i humans que es corresponguen amb les necessitats existents.

comisario-collado-premiadoA la reunió es va establir que els termes municipals d’Ontinyent i Xàtiva (que presten servei a les comarques de la Vall d’Albaida i de la Costera) continuaran compartits per un termini de cinc anys, amb un període de transició en el qual ambdós Cossos de Seguretat adequaran les instal·lacions i el programa de plantilles. Conclòs aquest període, el terme de Xàtiva correspondrà al Cos Nacional de Policia mentre que Ontinyent dependrà de la Guàrdia Civil, encara que aquest últim continuarà tenint seu a la capital de la Costera.

«En el nostre cas, estem satisfets amb aquesta reestructuració. És una iniciativa que ens beneficia, després de 34 anys seguint el mateix criteri en la línia estructural dels Cossos i Forces de Seguretat que operen a la nostra ciutat», ha manifestat el regidor de Seguretat Ciutadana de Xàtiva, Juan Giner.

Reconeixement al Cap de la Policia Local de Xàtiva

D’altra banda, el Comissari Cap de la Policia Local de Xàtiva, Antonio Collado, va rebre en València la medalla-creu al Mèrit Professional amb distintiu blau per «la seua cooperació i col·laboració amb el Cos de la Policia Local de València», segons ressa el comunicat.
L’entrega de distintius va tindre lloc en el pati de la seu central de la Policia Local de València, i en ella van rebre reconeixement vora 70 professionals.


En Castellà:

El área de Xàtiva pasará a depender íntegramente de la Policía Nacional en un período de cinco años

El Comisario Jefe de la Policía Local, Antonio Collado, recibe un reconocimiento en València por su trabajo

El concejal de Seguridad Ciudadana de Xàtiva, Juan Giner, asistió el pasado viernes a la reunión celebrada en la Delegación de Gobierno de Valencia para conocer la reestructuración planteada respecto a la delimitación territorial de competencias de las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado en la provincia de València.


Según Delegación de Gobierno, esta modificación viene suscitada para generar una mayor eficiencia en la gestión del territorio y acabar con las duplicidades de competencias, creando estructuras dimensionadas a las necesidades de cada territorio, aportando medianos materiales y humanos que se correspondan con las necesidades existentes.


En la reunión se estableció que los términos municipales de Ontinyent y Xàtiva (que prestan servicio en las comarcas de la Vall d’Albaida y de la Costera) continuarán compartidos por un plazo de cinco años, con un periodo de transición en el cual ambos Cuerpos de Seguridad adecuarán las instalaciones y el programa de plantillas. Concluido este periodo, el término de Xàtiva corresponderá al Cuerpo Nacional de Policía mientras que Ontinyent dependerá de la Guardia Civil, aunque este último continuará teniendo sede en la capital de la Costera.


«En nuestro caso, estamos satisfechos con esta reestructuración. Es una iniciativa que nos beneficia, después de 34 años siguiendo el mismo criterio en la línea estructural de los Cuerpos y Fuerzas de Seguridad que operan en nuestra ciudad», ha manifestado el regidor de Seguridad Ciudadana de Xàtiva, Juan Giner.


Reconocimiento al Jefe de la Policía Local de Xàtiva


Por otro lado, el Comisario Jefe de la Policía Local de Xàtiva, Antonio Collado, recibió en València la medalla-cruz al Mérito Profesional con distintivo azul por «su cooperación y colaboración con el Cuerpo de la Policía Local de València», según reza el comunicado.
La entrega de distintivos tuvo lugar en el patio de la sede central de la Policía Local de Valencia, y en ella recibieron reconocimiento cerca de 70 profesionales.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − 14 =