L’Àrea de Cultura de la Diputació de València posa en marxa una nova edició de la Trobada de Folklore

Es tracta d’una iniciativa que pretén visibilitzar les diferents manifestacions del repertori de música i balls populars valencians, amb la participació de corals, orquestres de “pols i plectre”, grups de tabal i dolçaina o de danses amb rondalles, per tal de garantir el foment i la difusió del folklore valencià en totes les seues varietats.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha assegurat que amb aquesta nova edició de la Trobada de Folklore «volem continuar impulsant les manifestacions de la cultura popular valenciana i la seua singularitat pels municipis i comarques de la nostra demarcació, alhora que impliquem a ajuntaments i entitats culturals en l’organització i desenvolupament de les diferents activitats previstes».

Com en anteriors edicions, els municipis que desitgen acollir alguna de les jornades de la Trobada de Folklore hauran de cursar la seua sol·licitud i complir els requisits que s’especifiquen per a aquesta convocatòria. Les localitats interessades poden efectuar la seua petició fins el proper 16 de març.

Del total de municipis que es presenten, seran seleccionats tres d’acord amb diversos criteris.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 1 =