L’App “Xàtiva Turismo”, entre les tres millors d’Espanya

La nova app de turisme de Xàtiva ha estat escollida entre les tres millors d’Espanya en la categoria de guies de destinació. L’app “Xàtiva Turismo”, dissenyada per Xatcom en col·laboració amb Tyris Software, està entre les tres finalistes del concurs d’aplicacions “THE APPTOURISM Awards 2018”, que se celebra en el marc de Fitur 2018. D’aquesta manera, el proper 18 de gener se sabrà si la nostra App s’alça amb el premi a la millor aplicació turística nacional, guardó que es decidirà en l’esdeveniment Fitur Know-how & Export.

Les autoritats locals no amaguen la seua satisfacció. L’alcalde Roger Cerdà confessa “haver-nos portat una alegria enorme, perquè són molts mesos de treball i això és una gran satisfacció. Nosaltres sabíem que l’App és magnífica però, és clar, que t’ho reconega la pròpia gent del sector és un indicador clar de la qualitat del treball “. Per la seua banda, la regidora de Turisme, Mariola Sanchis declara sentir-se “encantada per la magnífica notícia, que en si ja és un premi al gran treball desplegat per l’equip d’Óscar Larriba i els tècnics de Turisme de l’Ajuntament. Ara toca defensar adequadament la nostra proposta i esperar que el dia 18 assolim el premi a la millor app d’Espanya “.

Prop de 80 aplicacions s’han inscrit al concurs “The AppTourism Awards 2018”, organitzat per SEGITTUR en col·laboració amb FITUR. Del total de les aplicacions inscrites, 40 han correspost a la categoria nacional, 33 a la categoria internacional i una a SmartWatch.

Per categories, dins de les nacionals, guia de destinació ha estat la que més inscripcions ha registrat amb 15, seguida de serveis turístics (13), turisme cultural i enogastronòmic (10), turisme esportiu, natura i aventura (2).

En la categoria internacional, dins de serveis turístics s’han registrat 22, mentre que a guia de destinació ho han fet 12. Finalment, en la categoria de SmartWatch només s’ha registrat una, pel que queda desert.

Les aplicacions finalistes per categories són les següents:

Millor App turística nacional: Categoria Guia de destinació: Xàtiva Turismo Guía oficial, Valle de Tena, Santander Wrecker – Descubre Cantabria. Categoria Turisme esportiu, natura i aventura: Snow Project, Ciclamadrid Conecta!. Categoria Turisme Cultural i enogastronòmic: León Cuna del Parlamentarismo, RJB Museo Vivo y Ruta V Centenario Cisneros. Categoria Serveis turístics: Unsheeping, ViajerosPiratas y hellohotel.

Millor App turística internacional: Categoria Guia de destinació: PUNTAGO, MyMauritius, SMIITY – SMart Interactive cITY. Categoria Serveis turístics: GuesttoGuest, AirHelp i HotelsCombined Comparador Hoteles.

El concurs d’aplicacions turístiques complirà el 2018 la seua V edició, i al llarg de les aquests 5 anys s’han presentat 525 aplicacions, de les quals el 70% van correspondre a la categoria nacional i el 30% a categoria internacional.

El jurat del concurs The AppTourism Awards estarà compost per representants de FITUR, SEGITTUR i Turespaña, així com per experts professionals del sector de la tecnologia, el turisme, el màrqueting en línia i la comunicació.

El premi consisteix en un guardó que implica el reconeixement de SEGITTUR, organisme adscrit al Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, i FITUR, una de les principals fires de turisme del món, a les millors aplicacions turístiques en les seues diferents categories.

En la categoria de les apps nacionals, les guanyadores també seran incloses en el repositori d’aplicacions del portal oficial de turisme d’Espanya (www.spain.info).

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos + uno =