L’App interactiva de la Fundació Caixa Ontinyent inclou un nou conte d’educació financera per a xiquets

“Dino i els diners” es converteix en el segon títol disponible en valencià, castellà i anglés tant per a Android com per a Apple.

L’App interactiva de la Fundació Caixa Ontinyent “Els contes de Dino” inclou, des d’aquesta setmana, un nou títol de la col·lecció de contes infantils d’educació financera: “Dino i els diners”.

A més d’aquest i del primer conte “La llegenda de pacte de fraternitat”, s’aniran incorporant progressivament en els pròxims mesos la resta de títols de la col·lecció: “El porquet estalviador”, “Històries de l’explorador” i “Calixta la periodista”.

Aquesta aplicació, que es va estrenar el mes de juliol, té per objectiu acostar conceptes bàsics als més xicotets d’una forma divertida i utilitzant les noves tecnologies.

Està destinada a xiquets de fins a 12 anys i es pot descarregar en els Stores tant d’Android (Play Store) com d’Apple (Apple Play). A més, està disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglés i permet triar entre llegir o escoltar el propi conte.
Així mateix, i complint amb la seua finalitat educativa, en finalitzar la lectura es poden realitzar activitats relacionades amb la lectura per a consolidar coneixements.

Contes premiats
Cal destacar que aquesta col·lecció de contes ha merescut el premi a la divulgació financera, atorgat per la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF), i el Premi a la millor Obra Social i Educació Financera de 2018 concedit per la Revista Actualitat Econòmica.
Un treball impulsat des de la Fundació Caixa Ontinyent, a través del seu programa d’educació financera, “Finança’t” posat en marxa en 2016 i que realitza una labor de formació i divulgació destinada a públics de diferents perfils, amb quasi 30.000 usuaris. “Finança’t” compta amb activitat online a través del seu web i les seues xarxes socials, en les quals difon aspectes d’actualitat i acosta, de manera amena informació i recomanacions conscient que com més gran siga el coneixement més fàcil resultarà gestionar l’economia personal i familiar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte + 7 =