L’alumnat del col·legi de Genovés presenten el llibre «IAIES, IAIOS…CONTEU-NOS I US CONTEM»

El proper dijous 17 de juny a les 19,30 h. a l’auditori municipal del Genovés tindrà lloc l’acte oficial de presentació del llibre «IAIES, IAIOS…CONTEU-NOS I US CONTEM», projecte realitzat per l’alumnat del col·legi «Mare de Déu dels Desemparats del Genovés».

Aquest projecte-experiència es va iniciar amb la proposta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Genovés de crear un llibre que recollira les experiències i, eixa relació tan especial entre nets i iaios. Durant aquest tercer trimestre els alumnes del centre han participat d’aquest treball lingüístic, pedagògic i social, donant gran rellevància al treball cooperatiu i la comunicació a tots els nivells, que ens ha permés obrir portes a la inclusió i diversitat.

Ha estat un repte il·lusionant on hi ha que destacar l’interés i col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Genovés, l’AMPA del centre, l’Ajuntament del Genovés i el patrocini de la Fundació de José Luís López.

Per a aquesta presentació oficial del llibre des de l’Ajuntament s’ha convidat, i es farà entrega d’un exemplar, a totes les associacions culturals i esportives del poble, així com a tots els alcaldes de la Mancomunitat de la Costera i Directors i Directores de tots els col·legis de la nostra comarca

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − 11 =