El passat 7 de maig l’equip aleví masculí del Xàtiva Tenis Club guanyà el Campionat Autonòmic de 2a Divisió contra el C Espanyol de Tenis per 3 a 1. La final es jugà a les pistes del mateix club de Xàtiva TC, ubicades a la localitat de La Llosa de Ranes.

Ricard Soriano

marian-ramón-tenis-La final fou molt emocionant, el club estava ple d’espectadors que havien vingut a animar i a gaudir del nivell del tenis juvenil que tenim a Xàtiva i a la Llosa de Ranes. El resultat fou de tres partits guanyats per un perdut a favor dels locals. L’equip aleví dirigit per Mariam Ramón «recentment Campiona del món en la categoria més 40 anys i finalista del campionat d’Espanya» per Miguel Senabre (entrenador) i Javi Madrid (preparador físic), està format per: Salva Pons, Artur Pons, Pablo Pérez, Ricard Soriano, Joan Dasi, Lucas Dasi, Eneas Vaño i Xavier Martín. L’equip guanyà en la fase de grups al CT Sierramar de Silla, al CT Gandia i al CT Sueca classificant-se per a la semifinal que es jugà contra el CT Vila-Real en terres castellonencs i que se superà per poder jugar la final contra el molt bon equip i Club C Espanyol T.

L’equip ha aconseguit el segon ascens consecutiu, ja que el darrer any pujà de tercera divisió (campionat amb 36 equips) a segona quedant-se primer classificat, i enguany amb la victòria (campionat amb 16 equips) passa també a primera divisió on el curs que ve lluitarà per mantenir la categoria.

El resultat és un gran treball que està realitzant-se al Xàtiva TC on la tenista dirigeix l’escola de Tenis del Club i on l’esforç dels més majors, tenistes juvenils com Marta Peris, Marta Ferrando, Guillem Sanchis, Maria Toran, serveixen de guia als més menuts, i on a poc a poc van formant-se tant tenísticament com personalment. Felicitats!

No hay comentarios

Dejar respuesta