L’Alcúdia de Crespins realitzarà obres de millora al polígon industrial El Canari

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha modificat la intensitat de l’ajuda inicialment concedida a l’Alcúdia de Crespins per valor de 382.000 euros per a realitzar obres de millora en el polígon industrial El Canari. En concret, l’ens autonòmic passa de subvencionar el 71,33% (122.593 €) a aportar el 100% dels diners necessitats per a les obres previstes en el 2018, (140.718 €), per la qual cosa ara no serà necessari que el consistori aporte els 50.000 euros que al principi anava a aportar.

En aquesta primera fase corresponent al 2018, l’ajuntament ha dut a terme part de la canalització de les obres d’instal·lació de fibra òptica, la instal·lació de les càmeres de vigilància a través de CCTV connectades a la Policia Local, la millora de l’enllumenat públic així com l’adquisició de la senyalització de carrers i de trànsit. D’altra banda, per al present any, l’IVACE subvencionarà el 100% del sol·licitat (210.000 euros) i executarà la instal·lació de l’obra de la fibra òptica i la millora de l’asfaltat.

Cal recordar que el projecte, emmarcat en les ajudes per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics per als exercicis 2018-2019, és de caràcter pluriennal, és a dir, l’IVACE subvencionarà fins a 2019 les obres que contempla el projecte presentat per l’Alcúdia de Crespins.

El regidor d’Indústria, Diego Egido, mostra la seua satisfacció per l’ajuda aconseguida «perquè suposarà una forta inversió amb la instal·lació de fibra òptica, servei de vigilància, asfaltat i senyalització, entre altres actuacions». «D’aquesta manera, s’atenen les justes demandes sol·licitades pel teixit empresarial local», ha puntualitzat.

Per part seua, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha destacat que és “una gran notícia veure recompensat l’esforç de l’equip de govern per l’increment al 100% del total de la subvenció després de més de 25 anys sense inversions” i ha posat en valor que aquesta actuació “era un objectiu a aconseguir per part d’aquest govern des de l’inici de la legislatura, el potenciar el nostre polígon perquè tinga tots els avanços tecnològics a l’una que ser competitius per a poder crear més ocupació entre els nostres veïns”. El primer edil també ha volgut remarcar que fins ara «l’IVACE pagava un percentatge de les obres i la resta depenia de la localitat on es trobava el polígon».

No hay comentarios

Dejar respuesta