L’Alcúdia de Crespins va celebrar dissabte amb gran èxit la primera Festa del Motor

El passat dissabte, 4 de febrer, l’avinguda Cort Valencianes de l’Alcúdia de Crespins va acollir la primera edició del Motorfest, un esdeveniment automobilístic organitzat pel club Tramos Valencianos amb la col·laboració de les Regidories d’Esports i Promoció Econòmica.

En la Festa del Motor, en la qual es van exposar cotxes de diferents categories (clàssics, europeus, americans…) així com models de compravenda i estands de diferents patrocinadors relacionats amb el món del motor, va acudir un gran nombre de visitants tant del poble com d’altres ciutats pròximes, com ara València, Alacant, Vinaròs, Múrcia, Villena, etc.

Una iniciativa econòmica i social que es va convertir en un èxit de participació i públic i que com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, ha tingut «una repercussió econòmica directa en els comerços de la nostra població, sobretot, els dedicats a l’hostaleria i pròxims a l’esdeveniment, donada la quantitat d’aficionats que ens van visitar d’altres poblacions i del nostre poble».

Però, no sols van gaudir de la festa la gent aficionada al motor, ja que a més a més l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va instal·lar una zona per als i les més joves amb unflables i un simulador. També, al migdia es va elaborar una paella gegant i després la festa va continuar amb música amb DJ.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Gerard Gimeno, ha explicat que «va ser una oportunitat per a ampliar el mapa d’esdeveniments que es realitzen al llarg de l’any a l’Alcúdia de Crespins i així hem donat la possibilitat al nostre veïnat de gaudir d’un esdeveniment nou en què totes i tots ens hem pogut divertir i aprendre».

Per la seua banda, el club Tramos Valencianos juntament amb l’empresa J.P. Good Cars, instal·lada en el polígon de la localitat, han agraït a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins l’oportunitat de poder dur a terme l’esdeveniment del Motorfest, ja que sense aquest suport no hagués estat possible.

Finalment, tant des de la Regidoria d’Esports com de Promoció Econòmica ja estan pensant en una segona edició i han agraït a l’organització el treball fet, alhora que han destacat el comportament de la gent, que al costat de la labor de la Policia Local i Protecció Civil, va contribuir a fer que la festa transcorregués sense cap mena d’incidents.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres + 11 =