L’Alcúdia de Crespins primer municipi de la C.V. on el projecte O-city.org ha realitzat les seues «trobades culturals»

Van tindre lloc dissabte juntament amb les activitats organitzades per l’Ajuntament per celebrar el Dia Internacional de la Infància

L’Alcúdia de Crespins.-21.11.2022.- La Regidoria d’Educació i Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va organitzar dissabte, amb motiu del Dia Internacional de la Infància, una jornada lúdica i cultural per a les xiquetes i xiquets del poble amb tallers educatius, creatius i culturals, entre d’altres.

En aquest sentit, l’Alcúdia de Crespins ha estat el primer municipi de la província de València on el projecte O-city.org ha dut a terme les seues «trobades culturals» de patrimoni i cultura orientades als més menuts, en el context del Dia Internacional de la Infància. Entre les diferents accions, aquest projecte impulsat per la Diputació de València, ha fet un taller on els més petits del poble han pogut connectar amb els elements patrimonials més característics de les comarques amb la col·laboració dels autors d’Atles de les Comarques i el seu llibre per a tal fi.

Finalment, la regidora de l’àrea, Maite Juan, ha mostrat la seua satisfacció per la bona acollida que ha tingut la celebració per primera vegada al poble del Dia de la Infància. «Creem i pensem que els xiquets i xiquetes ara per ara són la població més vulnerable i es mereixen aquest dia, ja que hem de cuidar-los perquè són el nostre futur», ha explicat Juan.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 4 =