L’Alcúdia de Crespins presenta el I Pla Municipal d’Igualtats d’oportunitats entre homes i dones
L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va presentar el passat 24 de novembre el I Pla Municipal d’Igualtats dins de les activitats planificades al voltant del dia internacional contra la violència cap a les dones.

Amb este nou projecte, l’Alcúdia de Crespins compta, a partir d’este any, amb una guia de 51 accions a desenvolupar durant quatre anys per aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes. Un Pla d’actuació que aconseguirà fomentar la igualtat i visibilitzar la violència per tal d’erradicar-la. Des de l’ajuntament es ressalta la importància d’aquest pla no sols pel compliment de la llei, sinó també per la necessitat de treballar per disminuir les desigualtats en el municipi i caminar cap a una Alcúdia lliure de desigualtats i de violència de gènere.

La tècnica encarregada del projecte, Alma Tornero Castelló, va explicar a la presentació del treball d’investigació que este està basat en la realitat del municipi amb la finalitat de redactar totes les activitats més adients per a la consecució dels objectius marcats. Així mateix, es va referir al pla com una eina importantíssima per treballar en pro de la igualtat, a més d’una eina a l’abast de tota la ciutadania i elaborada i pensada per a ella. Finalment, anima a la població a consultar i conèixer el projecte, ja que les activitats acordades són per a totes i tots.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − nueve =