L’Alcúdia de Crespins presenta el calendari ‘Dones escriptores’

Pretén donar a conéixer i reconéixer al llarg dels 12 mesos el talent i potencial d’algunes de les escriptores més importants de la nostra terra

La Sala Generalitat de l’Alcúdia de Crespins va acollir ahir a la vesprada la presentació del calendari 2022 de dones escriptores impulsat per la regidora d’Educació i Igualtat de l’Ajuntament, Maite Juan. Un calendari que es repartirà al veïnat del poble i amb el que es pretén donar a conéixer així com reconéixer al llarg dels 12 mesos de l’any el talent i potencial d’algunes de les escriptores més importants de la nostra terra.

A l’acte va estar present la diputada de Normalització Lingüística i Diversitat, Dolors Gimeno, així com l’escriptora local, Elisa Ferrer, protagonista d’un dels mesos del calendari. A més, es va comptar amb la presència de l’artista alcudiana, Marta Palop, encarregada de les il·lustracions d’aquest projecte «feminista i inspirador».

Per a Maite Juan, amb aquest calendari donem visibilitat a moltes de les escriptores valencianes que vingueren després de l’alcoiana, Isabel-Clara Simó, que dona nom a l’institut del nostre poble, moltes d’elles desconegudes per a molta gent i que amb aquest almanac els donem l’oportunitat de conéixer-les, a més a més descobrint a aquestes autores també volem inspirar a noves escriptores, ja que totes elles són un model a seguir per a una nova generació de dones que senten passió per l’escriptura i la literatura

Finalment, la regidoria d’Igualtat ha agraït la col·laboració de l’empresa Alegres Delicades i la Diputació de València per fer realitat aquest projecte.

No hay comentarios

Dejar respuesta