L’Alcúdia de Crespins posa en marxa una nova ferramenta d’orientació i assessorament laboral

La nova eina en línia també inclou informació útil de subvencions i ajudes tant per al comerç com per als autònoms del municipi

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa una nova ferramenta en línia de servei d’orientació laboral que inclou ofertes de formació, ocupació, així com projectes, oposicions, etc.

Al mateix temps, la nova eina també inclou informació útil tant per al comerç com per als autònoms del municipi que poden trobar en ella totes les ajudes i subvencions dels diferents organismes institucionals. A més a més, també pretén fomentar l’emprenedoria amb l’assessorament de les diferents línies d’ajuda. Tots els serveis que s’ofereixen estan supervisats i gestionats per un agent d’orientació i desenvolupament local que s’encarrega de facilitar i tramitar qualsevol dubte.

Aquesta nova pàgina es por trobar Facebook amb el nom “AODL l’Alcúdia de Crespins” i per al regidor de l’àrea Pedro García, donada la situació actual, és una bona iniciativa, ja que cal posar en marxa “totes les ferramentes al nostre abast per facilitar, en la mesura de les nostres possibilitats, tota la informació de les ajudes que hui ens demana el sector comercial i industrial així com l’oferta d’ocupació laboral disponible per als nostres veïns i veïnes que es troben desocupats”. Al mateix temps, Garcia ha valorat la figura d’AODL que considera “indispensable per la labor del nostre equip de govern davant la crisi que estem patint”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × dos =